1. Kennismaken

Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn ontwerpen! 

Stuur mij via het aanvraag formulier of een email al jullie wensen, vragen en ideeën. Binnen enkele werkdagen ontvangen jullie van mij een uitgebreid antwoord. Ik denk graag mee en werk met liefde een offerte voor jullie uit.

Willen jullie samen met mij brainstormen? Online of offline? Dat kan! Stuur me een berichtje en we maken hiervoor een afspraak.

2. Ontwerpen

Met jullie wensen, ideeën, informatie en mijn creativiteit en enthousiasme begin ik met ontwerpen en ontvangen jullie binnen enkele werkdagen het eerste digitale ontwerp.

Naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan.
Het ontwerp is pas klaar als jullie denken WAUW dit is het!

Na akkoord op de offerte, ontvangst van de aanbetaling en jullie informatie ga ik met jullie ontwerp aan de slag. Ik ontwerp niet vrijblijvend.

3. Proefdruk

Is het digitale ontwerp geweldig en helemaal naar jullie wens? Dan is het tijd voor een echte proefdruk! Deze krijgen jullie met ongeveer 7 werkdagen thuisgestuurd. 

De eerste proefdruk is gratis, extra proeven zijn mogelijk tegen een kleine meerprijs.

4. Bestellen

Trouwkaarten:

Zodra jullie akkoord hebben gegeven op de proefdruk kunnen we de definitieve bestelling plaatsen. Ik ontvang van jullie de definitieve aantallen. Jullie ontvangen van mij de factuur en zodra de betaling binnen is stuur ik de opdracht naar de drukker. Met ongeveer 7 werkdagen worden de kaarten bij jullie thuisbezorgd.

Het drukproces kan ik verschillende fases, op het moment dat jullie willen, in gang gezet worden. Zeker in deze tijd wel zo prettig!

Geboortekaartjes: 

Zodra jullie akkoord hebben gegeven op de proefdruk is het kaartje klaar voor de komst van jullie baby. Ik ontvang van jullie de definitieve aantallen en jullie ontvangen van mij alvast de factuur.

Na de geboorte van jullie baby sturen jullie mij per mail of whatsapp de geboorte gegevens door. Ik pas het ontwerp met deze informatie aan en stuur jullie het definitieve ontwerp per mail. Jullie controleren of alles klopt en bij akkoord en na het ontvangen van de betaling stuur ik de opdracht naar de drukker. Binnen 2 werkdagen hebben jullie de geboortekaartjes in huis.

Voor kaartjes met foliedruk geldt een andere levertijd, dit proces duurt zo’n 4/5 werkdagen langer.

5. Levertijd

Trouwkaarten:

Het ontwerpproces van een maatwerk trouwkaart is gemiddeld 6-8 weken
Het ontwerpproces van een collectie trouwkaart is gemiddeld 4 weken
Dit is een indicatie, snelle leveringen zijn zeker mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Versturen trouwkaart: gemiddeld 6-8 weken voor de bruiloft
Versturen save the date kaart: gemiddeld 6-9 maanden voor de bruiloft

Geboortekaartjes:

Het ontwerpproces van een maatwerk geboortekaartje is gemiddeld 6-8 weken. Dit is een indicatie, snelle leveringen zijn zeker mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De voorkeur gaat uit naar 4 weken voor de uitgerekende datum het ontwerp helemaal klaar te hebben. Mocht de baby toch iets eerder komen dan staat het ontwerp klaar en kunnen jullie je lekker focussen op de baby. 

Verzending

De kaarten worden met liefde verpakt en via PostNL verstuurd.
Jullie ontvangen altijd een Track & Trace code waarmee jullie het pakket kunnen volgen.

Aangetekend en of verzekerd verzenden is zeker mogelijk. Ik overleg altijd waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Prijzen

Voor iedere aanvraag werk ik een persoonlijke offerte uit. Prijzen zijn afhankelijk van jullie persoonlijke wensen en het aantal kaarten dat jullie willen bestellen. Bekijk hier de ontwerp pakketten en prijsindicaties: