Een persoonlijk en uniek geboortekaartje, die helemaal bij jullie past en waarvan de mensen om jullie heen zeggen:

“Wauw, dit is nog eens een eerste indruk, prachtig!”

Oh baby! Er is een kleintje onderweg, of misschien wel twee! Wauw, van harte gefeliciteerd! Zo’n prachtig lief babytje is vast een droom die uitkomt. Voor deze bijzondere gelegenheid zoek je natuurlijk een prachtig, uniek en persoonlijk geboortekaartje. Een geboortekaartje die een fantastische eerste indruk maakt bij alle mensen om jullie heen! Een geboortekaartje die speciaal voor jullie baby is ontworpen en die helemaal past bij wie jullie zijn! Dat wil je!

En wat je ook wilt.. een raambord voor aan het huis, een gastenboekje voor alle kraamvisite, een mooie geboorteposter voor op het kamertje, allemaal in dezelfde style als het geboortekaartje!

 

 

Speciaal voor jullie gemaakt – Mooie ontwerpen – Persoonlijke en snelle communicatie

Speciaal voor jullie gemaakt
Mooie ontwerpen
Persoonlijke en snelle communicatie

Wat kun je van mij verwachten?

  • Ik weet jullie wensen als geen ander uit te werken in een prachtig ontwerp. Zelfs als jullie nog niet helemaal weten wat jullie willen.
  • Ik denk met jullie mee. Ga opzoek naar de beste uitwerkingen en ben eigenwijs genoeg om jullie iets nieuws te laten zien. 
  • Ik communiceer duidelijk en reageer snel. Ik snap dat jullie overwhelmed zijn door enthousiasme en niet te lang willen wachten.

Blije klanten

Geboortekaartje Sientje

Wij zijn super blij met het geboortekaartje dat Loes voor de geboorte van onze dochter heeft ontworpen! Wij hebben onze wensen via de mail omschreven en Loes heeft precies het kaartje gemaakt zoals wij dat in gedachte hadden. Loes heeft gedurende de ontwerpfase goede tips gegeven vanuit haar expertise. Het kaartje klopte daardoor precies voor ons! Ook in de afronding en bij de puntjes op de i blijft Loes meedenken en behulpzaam. Ze heeft gezorgd dat de kaartjes snel na de geboorten konden worden verzonden, ookal is onze dochter midden in de kerstvakantie geboren. Kortom: prachtig ontwerp en goede service! 
 
Geboortekaartje Damian

“Wij zijn super blij met onze gepersonaliseerde geboorte kaart van onze zoon. Top service.”
 
Geboortekaartje Famke

Het is een aanrader om met Loes te werken aan een uniek (geboorte)kaartje. Ze denkt heel veel met je mee, en houdt daarbij rekening met wat je belangrijk vindt. Maar ook heeft ze stijl en kan haar mening geven over wat bijvoorbeeld beter anders kan. Het uiteindelijke resultaat is daarbij alleen maar gebaat. Daarbij is ze ook erg snel. Wij zijn zeer tevreden met ons speciale geboortekaartje!
Geboortekaartje Noah

Op de facebookpagina van Loes kwamen er steeds hele leuke geboortekaartjes voorbij. Toen ik zwanger was dacht ik meteen aan Loes om het geboortekaartje te ontwerpen. Het is fijn dat Loes gaat kijken naar welke stijl en ontwerpen je mooi vindt, om zo tot een geboortekaartje te komen wat helemaal perfect is. Omdat er zoveel opties zijn is het fijn dat Loes met een professionele kijk je advies kan geven wat wel en niet mooi is. Daarbij gaf ze ook leuke opties aan waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht.  Het mail contact met Loes was prettig en verliep vlot.  Fijn om de “zorg” van het geboortekaartje door Loes over te laten nemen, omdat er in de weken rondom de geboorte al zoveel op je af komt. Super bedankt Loes voor het ontwerpen van het geboorte kaartje van onze zoon. 
 
Geboortekaartje Mila

Van begin tot eind was de samenwerking met Loes geweldig. Ze is creatief en vriendelijk, pakt feedback snel en goed op, en heeft bovenal een super lief en leuk kaartje ter aankondiging van de geboorte van onze dochter gemaakt. Ontzettend leuke reacties gehad van familie en vrienden. Een echte aanrader!
Geboortekaartje Aluna

De samenwerking met Loes was heel fijn. Ze dacht goed mee over het idee en stelde de juiste vragen voor het ontwerp. Als we iets anders wilde in het ontwerp kregen we heel snel een nieuwe versie met aanpassingen toegestuurd. We zijn heel blij met het eindresultaat en hebben veel leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje!

Geboortekaartjes Noa en Lotte

In 2015 hebben wij voor het eerst contact gehad met Loes. We gingen trouwen en zochten een unieke trouwkaart, ontworpen aan de hand van onze wensen. Vanaf het eerste contact wist ik dat het goed ging komen! Ze begreep goed wat we wilde, waar onze behoeftes lagen en wist dit heel goed terug te laten komen in het ontwerp. Ook dacht ze mee in de kleinste details, van lintje/touwtje tot postzegel etc. We kregen zoveel complimenten over de kaart, dat toen we in verwachting waren van onze eerste kindje we geen moment twijfelde wie het geboortekaartje moest ontwerpen; Loes! Omdat we niet wisten wat het geslacht zou worden, ontwierp ze 2 kaarten, allebei uniek in hun ontwerp. Toen onze dochter eenmaal geboren was, was ze heel snel met de aanpassingen aan de kaart. Ook het geboortekaartje van onze tweede dochter heeft ze mogen ontwerpen. Het leuke is dat alle 3 de kaarten met elkaar verbonden zijn, op hun eigen manier. Een prachtige herinnering voor later!

Ik kan Loes aan iedereen aanraden. Ze is prettig in contact, en maakt haar beloftes meer dan waar! Mocht er ooit nog een gelegenheid komen waarbij wij een kaart nodig hebben, dan kloppen we zeker weer aan bij Loes!

 

Voorbeelden Geboortekaartjes