Huisstijl

Je huisstijl is de visuele identiteit van jouw bedrijf. Samen gaan wij op zoek naar de juiste professionele uitstraling en dat werk ik vol passie voor je uit tot een professionele, persoonlijke en unieke look voor jouw bedrijf!

Drukwerk

Naast het ontwerpen van alle grafische items voor jouw bedrijf zorg ik er ook voor dat de ontwerpen worden uitgewerkt in mooi, onderscheidend en kwalitatief drukwerk. Helemaal naar jouw wensen!

Webdesign

Je kunt tegenwoordig niet zonder een overzichtelijke en klantvriendelijke website. Ik help je met het ontwerpen en realiseren van een praktische en mooie website wat helemaal aansluit bij jouw huisstijl.


Met passie ontwerp ik graag de uitstraling van jouw bedrijf.
Zodat jouw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient!

Branding Ontwerp logo's & huisstijlen

Design by Loes is een grafisch ontwerp studio dat jouw wensen uitwerkt in frisse persoonlijke en opvallende ontwerpen. Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe look & feel of ben je startende en opzoek naar iemand om jouw logo en huisstijl te ontwerpen? Ik help je hier graag mee!

Samen met jou ga ik graag opzoek naar de juiste uitstraling voor jouw onderneming. Daarbij is het belangrijk dat het logo als een jasje past, een tegek jasje! Het is belangrijk dat met de ontwerpen jouw doelgroep wordt aangesproken en aansluit op jouw verhaal/visie. Wat zijn de kernwaardes van jouw bedrijf, wie is je doelgroep, wat wil je bereiken, deze vragen kun van mij kunt verwachten voor we starten met het ontwerpen van een logo & huisstijl. 

Een logo is vaak het begin van de huisstijl/branding. Bij een onderneming komen veel verschillende items terug waarbij we de huisstijl kunnen toepassen. Wanneer alles in diezelfde stijl, vormen, kleuren en lettertypes terugkomt, creëer je een sterk visueel beeld rondom jouw onderneming/merk. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vergroot de kans op nieuwe klanten.

Items waarbij we de huisstijl kunnen toepassen zijn uiteraard het visitekaartje en de flyer of brochure. Maar er is zoveel meer mogelijk. Heb je een winkel, denk dan aan verpakkingsmateriaal, stickers voor op producten en signing, heb je een hondenuitlaatservice denk dan aan bestickering op de auto en herkenbare kleding. Maar heb je ook al gedacht aan je online uitstraling? Naast een mooie website zijn ook de uitingen op social media niet meer weg te denken. Ook hiervoor zijn vele mogelijkheden en denk ik graag met je mee.

Ontwerp logo vanaf €200,00 – Ontwerp huisstijl vanaf €300,00
Prijzen zijn afhankelijk van je wensen, ik maak graag een persoonlijke offerte voor je. Prijzen zijn exclusief 21% btw

Realisatie website

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Jouw website is dé plek voor jouw potentiële klanten om kennis te maken met jou en jouw werk. Zeer belangrijk dat de website dus verteld wie jij bent en wat je doet. De website moet overzichtelijk zijn en uitnodigen om jouw product of dienst af te nemen.

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het uitwerken van een website. Wil je een eenvoudige website waar jouw klanten naartoe kunnen gaan voor meer informatie? Of moet de website er juist voor zorgen dat nieuwe klanten je weten te vinden. Wil je een webshop of een hele uitgebreide website?

Samen met jou bespreek ik de verschillende mogelijkheden en bepalen we wat het beste bij jouw onderneming past en welke functies de website moet krijgen. 

Websites maak ik met WordPress, dat staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Wanneer de website klaar is ontvang je van mij een handleiding waarmee je zelf aan de slag kunt met kleine aanpassingen op de site. Je zit bij mij dus niet vast aan langdurige contracten. Ik werk jouw wensen per opdracht voor je uit.

Het ontwerp van de website realiseer ik zelf, zo zorg ik ervoor dat de huisstijl volledig wordt doorgevoerd in de website. Voor de technische kant van het realiseren van een website schakel ik iemand in die daar heel handig en snel in is. Daarnaast kan ik nog meer specialisten inzetten om jouw website tot een pareltje te maken. Denk aan een fotograaf, tekstschrijver en SEO specialist (voor de google vindbaarheid). 

Realisatie basiswebsite vanaf €999,00
Prijzen zijn afhankelijk van je wensen, ik maak graag een persoonlijke offerte voor je. Prijzen zijn exclusief 21% btw

Portfolio ontworpen logo's

Portfolio huisstijl & websites

Klant ervaringen

Loes heeft mijn logo, visitekaartje, folder en website ontworpen.
Ik zocht naar een frisse uitstraling voor mijn bedrijf en Loes heeft mij hier goed in begeleid. Ze luisterde naar mijn ideeën, werkte ze uit en gaf tips qua stijlen, kleuren en inhoud. Nu heb ik een herkenbare huisstijl waar ik veel complimenten over krijg. Voor de website heb ik een handleiding gekregen waar ik als leek zijnde goed mee overweg kan. En als ik dan alsnog vragen heb, krijg ik altijd snel reactie en/of hulp. En dat niet alleen, maar ook aanvullende en onderbouwde tips over bijvoorbeeld de belichting van de foto’s op mijn site.
 
Cynthia Lekkerkerker IJsboerderij de Morgen

Loes heeft voor mij in de beginfase van mijn bedrijf de huisstijl, de website en het logo ontworpen. Hierbij stelde zij de juiste vragen en zij zette mij ook zelf aan het werk, hierdoor konden wij samen tot een resultaat komen waar ik nog steeds trots op ben!

Loes adviseert vanuit haar expertise. Dankzij haar advies met betrekking tot een poster die ik zelf had gemaakt, kon ik zelf verder aan de slag en ben ik tot een mooie en overzichtelijke poster gekomen. Ook kun je goed bij haar terecht met vragen over welke informatie je wel of juist niet op je promotie materiaal moet plaatsen.

Het contact met Loes gaat erg gemakkelijk, ze reageert snel en adequaat. Ook ervaar ik het als zeer prettig dat ik eerlijk en direct aan kan geven wat ik wil en voel ik me vrij alles te vragen.

Dankzij Loes ziet de vormgeving van mijn producten er altijd professioneel, welke ik met trots aan opdrachtgevers laat zien.

Tanja van Bemmel Kwiec

Een aantal jaar geleden toen ik met mijn eigen coachingspraktijk startte, heb ik Loes benaderd voor het ontwikkelen van mijn logo en het maken van mijn website. Gelijk bij het eerste contact hadden we een ‘klik’. Ze luisterde goed naar mijn wensen en gaf mij alle ruimte tot het maken van de juiste keuzes. Loes is zeer creatief, relaxed, heel toegankelijk en altijd bereid met je mee te denken. We werken inmiddels al geruime tijd samen en ik ben nog steeds blij met haar!

Marijke van Beijeren Coaching & Advies

Over Loes

Hallo ik ben Loes,

Enthousiast, kleurrijk, nieuwsgierig en fris. Dat is niet alleen de omschrijving van mijn persoonlijkheid maar ook de omschrijving die je terugvind in mijn ontwerpen en manier van werken. Ik ben open en eerlijk en denk heel graag met je mee. Dat betekend dat ik soms juist een andere kant van jouw wensen wil benoemen of een hele nieuwe invalshoek op tafel leg. Misschien een tikkeltje eigenwijs maar ik ga voor een resultaat wat helemaal bij jou past, aansluit op jouw doel(groep) en waar je jaren mee vooruit kunt. Heldere communicatie is voor mij niet meer dan normaal. Ik vertel je graag wat je kunt verwachten en geef jou de ruimte je eerlijke reactie te geven. Daarnaast vind ik overzicht in het ontwerp zelf misschien nóg wel belangrijker. 

Een kletskous wordt ik ook wel genoemd. Door mijn enthousiasme en creatieve brein heb ik al snel de smaak te pakken en klets ik voluit over alle mogelijkheden en creatieve ideeën. Ik ben van mening dat je door het delen van ervaringen en ideeën elkaar verder helpt. 

Kleur is niet weg te denken in mijn leven. In mijn ontwerpen, in huis, mijn kleding en persoonlijkheid bruist het van kleur. Het geeft me energie en maakt me vrolijk. Kleur geeft sfeer en vertaald emotie en is dus een goede manier om emotie aan te spreken en kracht te geven aan jouw boodschap.

Wist je dat; wanneer wij zouden afspreken voor een brainstormsessie, de kans 90% is dat jij in jouw kleding of accessoires de kleur zit die in het ontwerp terug gaat komen? Toeval? Hmm ik denk het niet, onbewust speelt kleur een hele belangrijke rol in alle keuzes die je maakt. 

Een paar leuke feitjes over mij:

  • Ik woon en werk in ons fijne huisje aan de Gouwe in Boskoop. Hier woon ik samen met mijn liefde William en hondje Arie. 
  • Naast grafisch ontwerp is interieur een van mijn grootste passies
  • Ik ben graag buiten, wandelen met Arie of genieten van het voorjaarszonnetje. 
  • Favoriete kleur van dit moment is diep rood & goud. Dit veranderd nogal vaak. 
  • Ik houd van bloemen en planten, deze zijn dus ook overal in en om het huis terug te vinden.
  • Gezelligheidsdier – Ik ben graag met vrienden en familie. Lekker kletsen, kopje koffie erbij. Koken voor vrienden vind ik ook heel leuk, ik ben geen chef kok maar meestal is het wel te eten. 
  • Daarnaast kan ik ook heel goed alleen thuis zijn. Muziekje op, kaarsen aan, zo kom ik helemaal tot rust en geniet ik van de tijd voor mezelf.
  • Guilty: I Love Kerst

En wie ben jij?

Jij bent een jonge, frisse ondernemer die opzoek is naar iemand die jouw wensen kan omzetten in ontwerpen voor jouw onderneming. Je bent startende of opzoek naar een nieuwe look & feel voor je huidige onderneming. Je hebt veel ideeën en bent enthousiast. 

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?  

DESIGN BY LOES

Design by Loes – Met passie ontwerp ik graag de uitstraling van jouw bedrijf. Zodat jouw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient.

SOCIALS

GEGEVENS

Design by Loes

Loes van Mastwijk
Ridderbuurt 80 – 2771 XZ Boskoop

[email protected]

KvK: 67747973
BTW: NL001125736B02