06-22300598

Reviews Wat klanten zeggen over Design by Loes

Lars & Charelle

We hebben bij Loes kaarten besteld voor ons huwelijk. We zijn erg tevreden over het mooie ontwerp en de service. Je kunt heel laagdrempelig met Loes overleggen, krijgt snel reactie en ze was erg flexibel rondom aanpassingen die moesten worden gedaan vanwege verplaatsing ivm Corona. Aanrader!

Erik & Marith

Super makkelijk contact en denkt goed mee. Alle aanpassingen of extra kaarten die we wilden waren mogelijk. Het eindresultaat is geweldig. Daarnaast hebben wij dit allemaal vanuit het buitenland geregeld en heeft Loes alles samengesteld en opgestuurd. Dankzij haar hebben wij totaal geen stress over de trouwkaarten gehad.

Wouter & Naomi

Loes neemt echt te tijd om de trouwkaarten helemaal naar jouw wens te ontwerpen. Daarbij denkt ze goed en creatief mee en we zijn dan ook heel erg tevreden over het eindresultaat. Inmiddels hebben we al veel leuke reacties mogen ontvangen. Voor mooie, persoonlijke trouwkaarten ben je bij Loes echt aan het juiste adres!

Angela & Bas

We zijn onwijs goed geholpen en wat fijn is dat ze je het hele proces op de hoogte houd van alles.
De kaarten zijn heel mooi en van goede kwaliteit!

Jeroen & Carla

Loes heeft een super leuke kaart voor ons gemaakt! We zijn er heel blij mee. Ook de gasten reageren allemaal heel positief.
 

Mandy & Frank

We hadden niet heel veel tijd meer om de kaarten ruim voor de bruiloft te versturen, maar dankzij de snelle communicatie en levering hebben we onze prachtige kaarten precies op tijd kunnen versturen. We krijgen veel positieve reacties!

Mirjam & Gerard

Loes heeft prachtige kaarten voor ons gemaakt. Snelle reactie op vragen, super snelle levering. Een echte aanrader.

Daniel & Lizette

Loes, een super aardige ontwerpster die voor ons een prachtige trouwkaart heeft gemaakt!
Loes Design heeft een bepaalde stijl en de vraag was of zij wat kon met ons redelijk afwijkende stijl. Ja dus! Echt helemaal waar ik op hoopte, prachtig!
Ik zou Loes je absoluut aanbevelen! Nogmaals bedankt!:)

Geboortekaartje Noah
 
Op de facebookpagina van Loes kwamen er steeds hele leuke geboortekaartjes voorbij. Toen ik zwanger was dacht ik meteen aan Loes om het geboortekaartje te ontwerpen. Het is fijn dat Loes gaat kijken naar welke stijl en ontwerpen je mooi vindt, om zo tot een geboortekaartje te komen wat helemaal perfect is. Omdat er zoveel opties zijn is het fijn dat Loes met een professionele kijk je advies kan geven wat wel en niet mooi is. Daarbij gaf ze ook leuke opties aan waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht.  Het mail contact met Loes was prettig en verliep vlot.  Fijn om de “zorg” van het geboortekaartje door Loes over te laten nemen, omdat er in de weken rondom de geboorte al zoveel op je af komt. Super bedankt Loes voor het ontwerpen van het geboorte kaartje van onze zoon. 

Iwan & Natasja

Heel fijn contact met Loes. Reageert snel en denkt mee. Geeft eerlijk advies. Super blij met onze trouwkaarten en veel toffe reacties op gehad. Raadt haar zeker aan!!

Sebastiaan & Marissa

Wij zijn héél erg tevreden over Design by Loes. Onze trouwkaart is écht geweldig geworden. Persoonlijk vond ik het contact met haar erg fijn. Ze reageert erg snel en is continu enthousiast. Ook denkt ze goed met je mee, zodat de trouwkaart écht bij je wensen past. Wij raden haar bij iedereen aan die (trouw) kaarten nodig heeft. Dat zij de beste trouwkaartenspecialist van Nederland is geworden, verbaast ons niks. 

Remy & Susan

Wat waren wij blij met de kaarten die Loes voor ons gemaakt heeft.
Precies wat wij wilden en een hele mooie kwaliteit.
Echt helemaal top!

Niels & Jennifer

Ontzettend blij met het werk van Loes! Ze denkt mee en komt met praktische ideeën. Wij hebben super veel leuke reacties gehad op onze kaarten.

Desie & Rudy

Na heel veel rondgekeken te hebben kwam ik Loes terecht, en wat een mooie kaarten maakt ze! Na al onze wensen te hebben besproken, en dat waren er een hoop, heeft ze precies ontworpen wat ik heel graag wilde hebben! Ik ben ontzettend blij met de kaarten en met Loes! Zij heeft goed naar ons geluisterd en ons goed geadviseerd! Dankzij haar bijdrage zullen wij een mooie dag beleven! 

Ronald & Marijn

Loes heeft voor ons prachtige trouwkaarten gemaakt waar we erg blij mee zijn! Toen we plotseling veel eerder gingen trouwen, zorgde ze toch dat we onze kaarten op tijd in huis hadden. We vinden de hippe stijl van Loes erg mooi. De kaarten zijn gedrukt op mooi dik papier dat luxe aandoet. Kortom, ik zou iedereen aanraden trouwkaarten door Loes te laten maken!

Joren & Kelly

Heel blij met onze trouwkaarten.
Veel leuke reacties gehad om onze mooie trouwkaarten. 

Kevin & Denise

Loes heeft ons goed geholpen onze ideeën vorm te geven, daarmee hebben we een trouwkaart kunnen ontwerpen die helemaal voldeed aan de wensen die we beiden hadden.

Ze werkt zorgvuldig, antwoord snel op haar mails en geeft zowel gevraagd als ongevraagd eerlijk advies. 

Onze kaarten zijn net verstuurd en we krijgen super leuke reacties van iedereen!

Rien & Daniek

Super goede service! Heel blij met onze mooie kaarten. 

Vincent & Angeline

Design by Loes heeft de hele huisstijl voor onze bruiloft verzorgd, van save-the-date kaarten tot de uitnodiging, bedank- en menukaarten. We vonden het fijn om een van de standaard ontwerpen aan te passen naar onze persoonlijke wensen. Loes heeft gezorgd dat al het drukwerk een mooi geheel vormde. De communicatie verliep snel, soepel en ontspannen. Absoluut een aanrader!

Lisanne & Maarten

Wij zijn zeer tevreden over Design by Loes! De communicatie verloopt prettig en voorspoed. Loes heeft ons goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Wij zijn zelf niet heel creatief, Loes heeft goed meegedacht met de kleur, ontwerp en tekst op onze kaart.
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de prettige samenwerking met Loes! Voor een ander feest of gebeurtenis zou ik Loes weer benaderen om onze kaart te maken.

Onze kaarten zijn net verstuurd en we krijgen super leuke reacties van iedereen!

Linda & Ronald

Een hele fijne ervaring gehad met Design by Loes. Reageert snel op vragen en heeft aan alle onze wensen en verwachtingen voldaan!

Gerdy & Merijn

Loes heeft al onze wensen uitgevoerd op onze kaart. Wij raden haar zeker aan!

Edo & Jessica

Super mooi en uniek ontwerp! Prefect onze wensen vertaald naar ontwerp, perfect communciatie en product boven verwachting. Super tevreden en wij kunnen iedereen aanraden hier trouwkaarten te laten ontwerpen en bestellen.

Onze kaarten zijn net verstuurd en we krijgen super leuke reacties van iedereen!