Jullie unieke trouwkaart die past bij wie jullie zijn, de uitstraling van de bruiloft en bij alles wat jullie willen vertellen.
Met zo veel liefde en aandacht gemaakt, dat jullie dierbaren zeggen: 

“Dit is écht jullie kaart. Prachtig.” 

Trouwkaart maatwerk

We beginnen met een blanco vel, vullen die met jullie wensen en ideeën, puzzelen wat de beste indeling is, ik creëer een prachtig ontwerp en zorg dat jullie bruiloft begint met een fantastische uitnodiging. 

Mijn kracht? Ik weet jullie wensen uit te werken in een prachtige kaart. Zelfs als jullie nog niet helemaal weten wat jullie willen creëer ik een kaart waarvan jullie zeggen: Ja, dit is wat we willen!

✓Speciaal voor jullie ontworpen  ✓Naar jullie wensen en ideeën. ✓Persoonlijke service. ✓Snelle communicatie. ✓Een overzichtelijke uitnodiging

Complete huisstijl

Stel je voor: Je bent gast op jullie eigen bruiloft, je hebt al een mooie uitnodiging ontvangen, een fantastische outfit aan en je haar zit geweldig. Je arriveert op de trouwlocatie en ziet een welkomstbord in dezelfde style als de trouwkaart, dat is grappig. Je ontvangt een goodiebag met dagprogramma, vult het gastenboek in, en ook aan de happy tears is gedacht. Van de menukaart loopt het water je in de mond en zelfs de bedankjes zijn in dezelfde huisstijl uitgevoerd. Met zo’n complete huisstijl creëer je een WAUW effect en dat wil je!

Welkomstbord | Menukaarten | Tafelkaartjes | Gastenboek | Stickers | Bedankjes | Goodiebags | Vlaggen & Signing | Kinderakte | En nog veel meer!

Persoonlijk Jullie wensen staan voorop en met mijn creativiteit en praktisch meedenken zorgen we voor een persoonlijk en uniek kaartje.

Maatwerk Speciaal voor jullie ga ik aan de slag. Met als doel een kaartje dat helemaal bij jullie past!

Kwaliteit Luxe papiersoorten en hoogwaardige drukkwaliteit

Details Tot in de kleine details verzorgd en uitgewerkt in een overzichtelijk ontwerp

Trouwkaarten Collectie

Ben je fan van mijn werk? En wil je snel een luxe trouwkaart bestellen voor een mooie prijs? Kies dan een van de 4 ontwerpen uit de trouwkaartencollectie. Alle ontwerpen zijn naar jullie wens te personaliseren en uit te breiden. Geef aan wat jullie wensen zijn en ik zorg dat jullie een prachtige trouwkaart kunnen versturen.

Alle ontwerpen zijn naar jullie wens te personaliseren, voel je vrij om verschillende papiersoorten en afwerkingen met elkaar te combineren. Het gaat er om dat het een prachtige trouwkaart wordt dat helemaal bij jullie past!

Yes we do – Mat papier
Op off-white reliëf papier met een stoere matte uitstraling.

Yes we do – Folie afwerking
Op mooi papier met licht reliëf en folie afweking in goud koper of zilver!

Yes we do – Parelmoer
Op mooi parelmoer papier wat het geheel een chique uitstraling geeft!

Yes we do – Kraftpapier
Op gerecycled kraft papier met een witte print. 

✓Snel besteld en geleverd  ✓Naar jullie wens te personaliseren ✓Persoonlijke service ✓Snelle communicatie ✓Een overzichtelijke uitnodiging

Best day Ever
Stoer en speels ontwerp, combinatie van verschillende losse kaartjes, naar jullie wens te personaliseren.

L.O.V.E.
Feestelijk ontwerp met een festival gevoel. Een combinatie van verschillende kaartjes, naar jullie wens te personaliseren.

I Do – Me Too
Modern ontwerp, een combinatie van verschillende losse kaartjes, naar jullie wensen te personaliseren.