Styling by Loes – Met passie voor interieur en liefde voor kleur, sfeer en styling. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur!

Styling by Loes – Met passie voor interieur en liefde voor kleur, sfeer en styling. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur!

Hallo, ik ben Loes en ik help je graag met al jouw interieur vragen.

Een huis waarin je je prettig voelt en je kunt ontspannen, dat wil iedereen. Wil je wel graag een fijn interieur maar vind je het lastig om dit zelf te creëren? Of komen jullie er samen niet uit omdat ieder een andere woonsmaak heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Waarom Loes inhuren voor interieur advies?

  • Ik denk graag met je mee
  • Zoek naar praktische en stijlvolle oplossingen
  • Ik laat je verschillende mogelijkheden zien
  • Ga opzoek naar mooie passende kleuren/materialen/meubels/accessoires
  • Laagdrempelig advies waar je zelf mee aan de slag kunt
  • Ik ben eigenwijs genoeg om je out of the box ideeën te laten zien

Online advies

Twijfel je over een bepaalde aankoop of kleur op de muur. Wil je dit wel graag met iemand bespreken, maar heb je geen behoefte aan advies aan huis? Met online interieur advies help ik je op afstand met het maken van de juiste keuzes voor je interieur. 

Via de mail/app stuur jij mij alle vragen, voorbeelden, opties en twijfels, foto’s van de huidige situatie en jullie budget. Ik neem neem dit door en ga ons online inspiratie sessie voorbereiden. Tijdens ons online inspiratie sessie geef ik je advies via Skype of whatsapp en kunnen we samen brainstormen. Afhankelijk van jouw interieur vraag laat ik je zien welke meubels/kleuren/oplossingen binnen jouw wensen en budget passen, hoe we jouw interieur struggles praktisch en stijlvol kunnen oplossen en met welke styling we jouw interieur sfeer kunnen geven.

Je krijgt dus snel tips en adviezen waar je zelf mee verder kunt.

Uiteraard is het mogelijk om alle besproken opties uitgewerkt in een moodboard en of shoppinglist te ontvangen.

Online advies €60,00
Voorbereiding + 30 minuten online advies

Voor iedere extra 30 minuten extra online advies €30,00

Uitwerken moodboard vanaf €60,00
Uitwerken Shoppinglist vanaf €60,00

Advies aan huis

Tijdens deze inspiratie sessie kom ik bij jou thuis advies geven. Dit kan gaan om een nieuwe look en feel in de woning. Meedenken met opbergmogelijkheden of kleurgebruik. In deze tijd kun je mij al je vragen stellen ik geef je mondeling al mijn tips en adviezen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Of we gaan met de huidige meubels en accessoires de styling finetunen. Samen gaan we schuiven en stylen, hierbij geef ik je tips en leer je hoe je balans en een fijne sfeer creëert. 

Voorafgaand aan deze afspraak ontvang ik graag foto’s van je huidige interieur, je vragen en wensen voor de nieuwe situatie. Zo weet ik waar jouw vraagstuk ligt en kan ik de afspraak goed voorbereiden.

Wil je naar aanleiding van deze inspiratie sessie een moodboard of shoppinglist ontvangen dan is dat uiteraard mogelijk!

Advies aan huis €225,00
Voorbereiding + 2 uur inspirerend advies

Voor ieder extra uur advies aan huis €60,00

Uitwerken moodboard vanaf €60,00
Uitwerken Shoppinglist vanaf €60,00

Totaal advies

Je bent toe aan een nieuwe look in huis en kan daarbij wel wat advies gebruiken. Of dit nu een nieuw huis is of het huis waar je al woont. Met jouw wensen en budget ga ik aan de slag en help ik je met een mooi plan waar jij mee verder kunt. Dit kan zo uitgebreid als je wil. Gaat het alleen om een nieuwe look binnen de huidige basis? Of wil je flink gaan verbouwen? Heb je een nieuwbouwhuis gekocht en moet je vanaf de basis beginnen? In alle gevallen kan ik een mooi plan met de juiste materialen voor je uitwerken. Je kan hier vervolgens zelf mee aan de slag, maar wil je dat liever uitbesteden? Dan kan ik, met de mensen uit mijn netwerk, ook de uitwerking verzorgen.

Totaal advies
Prijs op aanvraag. Afhankelijk van jouw wensen werk ik graag een persoonlijke offerte voor je uit.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Reistijd binnen een straal van 30 km van Boskoop zijn gratis. Buiten een straal van 30 km reken ik een reistijdvergoeding van €0.30 per km.

Accessoires stylen

Overal in huis heb ik sfeerhoekjes gemaakt. In de vensterbank, op een kast of het aanrecht. Dit bestaat eigenlijk altijd uit een groepje van verschillende accessoires. Ik mix dan diverse materialen, kleuren, vormen en formaten, maak daar een mooie compositie van en je hebt gelijk een mooi resultaat. Door deze items te groeperen creëer je één punt waar de aandacht naartoe getrokken wordt. Dat geeft meer rust en breng veel meer sfeer dan wanneer je overal wat losse items hebt staan. Wil je hulp bij het stylen en groeperen van jouw persoonlijke items? Ik kom graag bij je langs om samen aan de slag te gaan met jouw accessoires. 

De keuken

De keuken is al een tijd niet alleen maar functioneel maar ook zeker een groot onderdeel in de leefruimte. Veel huizen hebben een open keuken en is de keuken dus altijd zichtbaar. De keuze van de keuken en de styling daaromheen is dus erg bepalen voor het geheel van je interieur. Daarnaast is een keuken ook een grote kostenpost en wil je er dus een lange tijd mee vooruit. Vind je het lastig om keuzes te maken voor de keuken, juist omdat het zo’n grote aanschaf is en er lang mee vooruit wil. Vind je het lastig om een goede balans te vinden tussen praktisch en stijlvol? Ben je opzoek naar een low-budget make over. Of wil je de styling in de keuken aanpakken? Ik help je hier graag mee.

Een persoonlijk interieur

Hoe fijn is het dat je huis helemaal bij je past. Dat je huis als een thuis voelt, je er helemaal op je gemak bent en tot rust kan komen. Persoonlijkheid in huis is daarbij erg belangrijk. Dit kan door de kleuren die je kiest, door kunst, persoonlijke items die bijvoorbeeld een familieband hebben of een herinnering aan een vakantie. Of foto’s, wat veel mensen vaak lastig vinden om toe te passen in huis. Hier een paar tips:
• Kies foto’s waar je blij van wordt. • Bewerk de foto’s; uitsnijden kan al zo veel met een foto doen, bewerken in helderheid en kleur ook. Zo kun je er voor zorgen dat alle foto’s dezelfde kleurtint hebben en daardoor gelijk goed bij elkaar passen. • Kies mooie lijsten in verschillende formaten en kleuren en maak daar een mooie compositie mee. Door foto’s bij elkaar te plaatsen en te groeperen geeft dat veel meer beleving dan her en der een losse foto. • Wissel af met een leuke quote, tekening of poster, dat geeft een speels effect. • Gebruik passe-partouts, dat is het witte kader tussen de lijst en de foto, dat geeft rust in het totaalbeeld en versterkt daarmee de foto.

Goede verlichting

Goede verlichting is de basis van iedere fijn interieur. Een lichtplan maken is best lastig, zeker als je het huis nog niet goed kent. Je wilt functioneel licht om goed te kunnen werken/leven, maar daarnaast ook sfeervol licht om het huis aangenaam te maken. Niet alleen de punten waar je verlichting aanbrengt zijn belangrijk, maar ook het type lamp en soort licht dat het geeft is sfeer bepalend. Hoe is de verlichting in jouw huis? Helemaal naar wens of kan dit wel een verbetering gebruiken?

Een fijne werkplek

Aan de werkplek wordt vaak niet zo veel aandacht besteed. Dat geldt niet alleen voor de werkplekken in huis maar zeker ook voor kantoren. Zonde! Want we besteden vaak veel tijd op deze plek, willen daar goed functioneren en zo productief mogelijk kunnen zijn. Ik kan je garanderen dat een ruimte die prettig aanvoelt, waar je comfortabel kunt werken en in balans is bijdraagt aan de productiviteit. Wat belangrijk is is goede opbergruimte, en dan vooral ook kasten die dicht kunnen zodat niet alles in het zicht staat. Dat geeft onrust. Goede verlichting en daglicht. Kleuren die prettig aanvoelen. Planten en aankleding afgestemd op de ruimte.

Kleur in huis

De meeste mensen vinden het lastig om kleur toe te passen in hun huis. Welke kleur, welke muur, hoe zorg ik ervoor dat het past in het geheel, wordt het niet te druk, donker of te fel? Ik snap heel goed dat het spannend is om deze keuzes te maken en uit te proberen wat jou past. Iedereen reageert anders op kleur en ieder huis is anders. Ik zeg altijd ‘het is maar verf, vind je het niks dan kies je een nieuwe kleur’. Maar dat is wel heel makkelijk gezegd. Wil je hulp bij het uitkiezen en toepassen van de juiste kleur(en) in huis? Stuur mij dan vooral een berichtje!

Een goede binnenkomer

Een eerste indruk is best bepalend toch? De hal is in de meestal de eerste ruimte waar je binnenkomt als je een huis binnen stapt. Dit is vaak een functionele ruimte maar niet altijd even fijn ingericht. Meestal zelfs een beetje rommelig met tassen, schoenen en een volle kapstok. Er zijn heel veel functionele en stijlvolle manieren om je hal in te richten en daarmee je gasten een warm welkom te geven in je huis. Zo hebben wij een mooie kast gemaakt waar we alle schoenen in op kunnen bergen. En de bakstenen muur is echt een eye catcher waar we nog vaak leuke opmerkingen over krijgen.

Sfeer op het toilet

Het toilet, de ruimte waar je in de meeste gevallen niet zo lang bent. Ik huis vaak een ruimte die er in de basis prima uitziet maar wordt vergeten als het op de aankleding aankomt. Wij hebben lekker uitgepakt in het toilet. Juist omdat het een kleine ruimte is waar je niet heel lang zit vonden wij het leuk hier een pittig behangetje op de muur te doen. Ik snap dat niet iedereen voor zoiets heftigs zou kiezen. Maar wellicht heb ik je nu wel aan het denken gezet om eens met aandacht naar dit kleine kamertje te kijken. 

STYLING BY LOES

Styling by Loes – Met passie voor interieur en liefde voor kleur, sfeer en styling. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes voor jouw interieur!

INSTAGRAM

Iedere vrijdagmiddag op mijn Instagram account een inspirerende interieur post met praktische tips over het interieur. 

GEGEVENS

Design by Loes

Loes van Mastwijk
Ridderbuurt 80 – 2771 XZ Boskoop

[email protected]

KvK: 67747973
BTW: NL001125736B02