Ik kijk om me heen
Ik voel, zie en ik beleef

Ik droom, ik fantaseer
Ik bedenk en ik creëer.

Hoi ik ben Loes!

Als echte creatieveling bruis ik van ideeën.

Ik droom en fantaseer, ik bedenk en ik creëer!

Elke opdracht is voor mij een feest! Vol liefde en passie ontwerp ik samen met jullie de mooiste trouwkaarten en geboortekaartjes.

Enthousiast, kleurrijk, nieuwsgierig en fris. Dat is niet alleen de omschrijving van mijn persoonlijkheid maar ook de omschrijving die je terugvind in mijn ontwerpen en manier van werken. Ik ben open en eerlijk en denk heel graag met je mee. Dat betekend dat ik soms juist een andere kant van jullie wensen wil benoemen of een hele nieuwe invalshoek op tafel leg. Misschien een tikkeltje eigenwijs maar ik ga voor een resultaat wat helemaal bij jullie past, aansluit op jullie wensen, waar jullie helemaal blij mee zijn.

Heldere communicatie is voor mij niet meer dan normaal. Ik vertel je graag wat je kunt verwachten en geef je de ruimte je eerlijke reactie te geven. Daarnaast vind ik overzicht in het ontwerp zelf misschien wel nóg belangrijker. 

Een kletskous wordt ik ook wel genoemd. Door mijn enthousiasme en creatieve brein heb ik al snel de smaak te pakken en klets ik voluit over alle mogelijkheden en creatieve ideeën. Ik ben van mening dat je door het delen van ervaringen en ideeën elkaar verder helpt. 

Kleur is niet weg te denken in mijn leven. In mijn ontwerpen, in huis, mijn kleding en persoonlijkheid bruist het van kleur. Het geeft me energie en maakt me vrolijk. 

Ik kijk om me heen
Ik voel, zie en ik beleef

Ik droom, ik fantaseer
Ik bedenk en ik creëer.

Een paar leuke feitjes over mij:

  • Ik woon en werk in ons fijne huisje aan de Gouwe in Boskoop. Hier woon ik samen met mijn liefde William en hondje Arie. 
  • Ook wij zijn bezig met het uitdenken en plannen van onze bruiloft. Ik mag dus naast trouwkaarten voor klanten nu ook een trouwkaart voor onszelf gaan ontwerpen!
  • Naast grafisch ontwerp is interieur een van mijn grootste passies
  • Ik ben graag buiten, wandelen met Arie of genieten van het voorjaarszonnetje. 
  • Favoriete kleur van dit moment is diep rood & goud. Dit veranderd nogal vaak. Op het moment dat ik dit uitschrijf hoor ik op de achtergrond kerstmuziek dus dat zal er ongetwijfeld mee te maken hebben.
  • Ik houd van bloemen en planten, deze zijn dus ook overal in en om het huis terug te vinden.
  • Gezelligheidsdier, ik ben graag met vrienden en familie. Lekker kletsen, kopje koffie erbij. Of koken voor vrienden, ik ben niet perse een top chef, maar vind het wel heel leuk om te doen.
  • Daarnaast kan ik ook heel goed alleen thuis zijn. Muziekje op, kaarsen aan, zo kom ik helemaal tot rust en geniet ik van de tijd voor mezelf.
  • Guilty: I Love Kerst, er schuilt een heuse Nel Veerkamp in mij inclusief eksterogen en als ik over straat loop kijk ik ongegeneerd bij iedereen naar binnen.

En wie ben jij? Gewoon nieuwsgierig net als ik, of echt opzoek naar iemand die jouw wensen kan uitwerken? Stuur me vooral je wensen, vragen of gewoon een leuk berichtje!